eInstruction Dual Board 1279 (Interaktivna ploča 79" (4:3))

Šifra artikla: hasem1279
6.873,75 kn
Količina:
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za ovaj proizvod

Dualboard je jedinstvena interaktivna pametna ploča koja omogućava pisanje elektroničkim putem dvjema osobama u isto vrijeme. Njena izuzetno otporna površina idealna je za dugotrajnu upotrebu u učinici, bilo da se koristi samo kao površina za projekciju, bilo za pisanje klasičnim markerima za bijelu ploču, ili spojena na računalo, kada postaje ogromni ekran osjetljiv na dodir.
 
  • Dimenzija ploče: 173×134 cm (4:3), aktivna površina: 160×120 cm
  • Operativni sustav: Windows, Mac, Linux
  • Težina: 23 kg
  • Jamstvo: 3 godine
  • Pribor: 2x interaktivna olovka, punjač za  interaktivne olovke, pribor za montažu na zid, USB kabel, Workspace softverski paket, upute
  • Dodatna oprema (uz nadoplatu): Bežična veza s računalom, Podni stalak s kotačima
  • Preporučena rezolucija projektora: 1024×768 (XGA)
DualBoard ploča funkcionira pomoću posebnih elektronskih olovaka koje imaju potpunu funkcionalnost kompjutorskog miša, uključujući pomicanje strelice miša, lijevi i desni klik, te dvostruki klik. Ovakav princip rada, u kombinaciji s izuzetno visokom razlučivošću senzora, kao rezultat daje najprecizniju ploču na tržištu, pogodnu za sve oblike korištenja, od klasičnog pisanja virtualnom olovkom, do vrlo preciznih poteza u CAD programima ili programima za ilustriranje, simulacijama i slično.
 
Veličina ploče odgovara visini standardne školske ploče, a u kombinaciji s odgovarajućim širokokutnim projektorom korisnik će imati dojam da radi na ogromnom ekranu osjetljivom na dodir – baš poput vrlo popularnih tablet računala.
 
eInstruction Workspace
Softverski paket koji dolazi standardno u paketu s interaktivnim pločama DualBoard, TouchBoard i Mobi, s posebno odabranim alatima za korištenje uz interaktivne ploče.