SMART Board 480

Šifra artikla: hasem480
9.373,75 kn
Količina:
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za ovaj proizvod

SMART Board 480 dual touch interaktivna pametna ploča s DViT (Digital Vision Touch) tehnologijom, omogućuje potpunu kolaboraciju profesorima, učenicima i studentima. Omogućava rad na ploči dvjema osobama istovremeno, bilo da je riječ o pisanju i brisanju sadržaja ili jednostavnom i intuitivnim rotiranju, povećavanju, smanjivanju i manipuliranju objektima s kojima korisnici rade po interaktivnoj površini ploče.

Dual touch kolaboracija – DViT® tehnologija omogućava rad na ploči dvjema osobama istovremeno

Intuitivna kolaboracija jednostavnim dodirom ploče
S obzirom na svakodnevno korištenje mobilnih tehnologija osjetljivih na dodir, učenicima, studentima i profesorima je rad sa sadržajima na ploči prstom ili olovkom prirodan i intuitivan

SMART Notebook kolaboracijski edukacijski softver

Ovo softversko rješenje omogućava kreiranje interaktivnih nastavnih sadržaja te spremanje i dijeljenje bilješki s nastave s učenicima i studentima.

SMART Ink

Poboljšava čitljivost pisanog teksta preko aplikacija, web stranica ili video materijala te tekst postaje objekt kojim je moguće manipulirati

Izdržljiva površina ploče

Površina ploče je optimizirana za projekcije i osigurava da se sadržaj na ploči jednako kvalitetno vidi iz bilo kojeg dijela prostorije. Izdržljiva je i jednostavna za održavanje.