Učestala pitanja


Dostava
Dostava je, na području Republike Hrvatske, besplatna za sve narudžbe iznad 500 kuna bez PDV-a (625 kuna s PDV-om). Za manje iznose se naplaćuje usluga dostave u iznosu od 32 kune bez PDV-a (40 kuna s PDV-om).
Dostavu vršimo vlastitom službom ili preko dostavnog partnera. 

Svi proizvodi će biti zapakirani na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda odmah reklamirati eventualna oštećenja.

Rokovi dostave
iOFFICE d.o.o. će naručeno isporučiti unutar 72h (ovisno o mjestu dostave) od trenutka kada nam Vaša uplata postane vidljiva, osim ako niste drugačije obaviješteni s naše strane. Subote i nedjelje se ne računaju u rok dostave.Osobno preuzimanje
Ukoliko se odlučite za osobno preuzimanje robe, iOFFICE d.o.o. će Vas obavijestiti kada je Vaša narudžba spremna za preuzimanje.

Proizvodi se preuzimaju na adresi:
Ulica Cvijete Zuzorić 31, 10000 Zagreb

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak: 08 - 16h
Što se tiče najčešćih razloga odbijanja, to je zasigurno neispravna 3D secure potvrda plaćanja (3D secure verifikacija).
Dakle, da bi kupac uspješno izvršio plaćanje sa karticom, potrebno je na sučelju svoje banke unijeti lozinku koju samo on zna. Ukoliko nije siguran koja mu je lozinka, neka klikne na „Zaboravili ste zaporku“ ili neka nazove helpdesk svoje banke.


3D Secure potvrda plaćanja je obaveza koju je definirala banka izdavatelj kartice radi povećanja sigurnosti plaćanja preko weba, a sa kojom vlasnik kartice treba biti upoznat prilikom plaćanja preko weba. Kao kada u dućanu plaćanje karticom potvrđujete PIN-om kojeg zna samo vlasnik kartice, tako se i plaćanje preko weba potvrđuje preko 3D secure sučelja banke izdavatelja pomoću lozinke, šifre, PIN-a kojeg zna samo vlasnik kartice


Već duže vrijeme u Hrvatskoj za plaćanja putem MasterCard, VISA i Maestro karticama je potrebno izvršiti dodatnu autentifikaciju plaćanja.


Dodatne informacije na stranicama banaka:

PBZ kartice:
http://www.pbzcard.hr/hr/online-usluge/3-d-secure-program/domena-izdavatelja-kartica---3d-secure-issuing
http://www.pbzcard.hr/hr/online-usluge/3-d-secure-program

ZABA kartice:
https://www.zaba.hr/home/podrska/koristenje-kartica-na-internetu

Erste kartice:
https://www.erstecardclub.hr/hr/pogodnosti/visa-mastercard-pogodnosti/sigurna-i-brza-kupnja-na-internetu-zahvaljujuci-3d-standardu-mastercard-securecode

RBA kartice:
https://www.rba.hr/sigurnost-transakcijeNapominjemo da svaka banka ima neka svoja pravila:
Primjer 1: Ukoliko se traži unos PIN-a, to uglavnom nije PIN koji se koristi prilikom dizanja novca sa bankomata, već PIN koji se kreira prilikom uključivanja uređaja koji se koristi kod net-bankinga (token, čitač kartica...) ili se šalje na prijavljeni mobitel korisnika.
Primjer 2: Ukoliko se traži unos broja osobnog dokumenta, npr. osobne iskaznice - ukoliko je kupac u međuvremenu mijenjao osobnu iskaznicu, dok ne prijavi novi broj u banci neće mu biti odobrena 3D verifikacija za online plaćanje sa tom karticom
Primjer 3: neke banke odobravaju prva 3 plaćanja bez 3D verifikacije; za svako sljedeće plaćanje je potrebno unijeti traženi podatak za odobravanje plaćanja
...

NAPOMENA: Kako svaka banka ima svoje odredbe oko toga što je potrebno unijeti za 3D verifikaciju (PIN, lozinku, šifru, broj osobnog dokumenta...), uvijek preporučujemo da provjerite sa svojom bankom što je točno potrebno unijeti kako bi se odobrila 3D verifikacija.
Registracija
Postupak registracije je jednostavan. Kliknite OVDJE ili na link "Registracija" koji se nalazi na vrhu svake stranice. Otvorit će se stranica za registraciju te Vi samo trebate upisati svoje podatke, lozinku, e-mail adresu (e-mail adresa će ujedno biti Vaše korisničko ime) i kliknuti na gumb Registracija. Unutar nekoliko trenutaka ćete i na e-mail dobiti potvrdu uspješne registracije te možete slobodno nastaviti pregledavati našu ponudu ili odmah dodavati proizvode u košaricu te sigurno kupovati.


Prijava
Za prijavu u internetsku trgovinu trebate kliknuti na link Prijava koji se nalazi na vrhu svake stranice, upisati svoje korisničko ime i lozinku te kliknuti na gumb Prijava.