Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Uni POSCA
07. 10. 2021.

Uni POSCA

UNI POSCA METALLIC

Uni je jedan od najpoznatijih svjetskih brandova za kemijske olovke, rolere i markere. Uni ima najpoznatiju liniju markera za hobi i slikanje, a sa markerom Uni POSCA jednostavno možete SVE!

Uni POSCA markeri sadrže neškodljivu pigmentnu tintu na bazi vode koja je uvelike slična akrilu, te sadrži bijeli opak zbog kojeg svaka sljedeća boja ima mogućnost potpunog prekrivanja prethodne boje sa svojim kompaktnim i sjajnim ispisom. 

POSCA boje markera imaju jedinstvenu mogućnost mješanja kako bi dobili bezbroj nijansi. Uni POSCA markeri su omiljeni za crtanje postera, zidnih reklama, mapa i grafova zbog svoje kvalitete i punoće boja koje ne probijaju kroz papir, što ove markere čini uspješnim.

Uni sa POSCA linijom markera je napravio jedinstvene markere koji pružaju mogućnost pisanja po svim površinama kao što su papir, metal, drvo, glina, porculan, tekstil...

Svi markeri sadrže "felt-tip" sistem aktiviranja vrha koji je osjetljiv na dodir te ga je potrebno nekoliko puta nježno pritisnuti na površinu papira kako bi se tinta upila na sami vrh markera. 

Uni markeri imaju brzo sušenje ispisa i dug vijek trajanja, zbog čega i jesu toliko popularni.

Uni POSCA markeri su dostupni u 35 boja, od kojih svaka ima zavidnu punoću boje i kvalitetu ispisa.