Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Tvrtka iOFFICE d.o.o. osnovana je 2015. godine.
Iako je tvrtka mlada, zaposlenici su osobe s iskustvom od 15-ak godina u poslovanju ovom vrstom artikala.
Specijalizirani smo za opskrbu informatičkom opremom, potrošnim materijalom za pisače svih renomiranih svjetskih brendova, a nudimo i zamjenski potrošni materijal provjerene i odlične kvalitete s potrošačkom elektronikom te uredskom opremom i priborom.

Svojim angažmanom, uslugom, dinamičnošću i fleksibilnošću, postali smo jedna od vodećih tvrtki u svom segmentu poslovanja.

Sjedište tvrtke nalazi se u Zagrebu, Zagrebačka cesta 132, računovodstvo i naš distributivni centar na površini od 240 m² što nam omogućuje iznimno kvalitetan pristup, kako za dobavljače, tako i za dostavu na područje grada Zagreba i cijele Hrvatske.

Struktura našeg poslovanja, omogućava nam opskrbu krajnjeg korisnika sa svime što je potrebno za njegovo normalno i neometano poslovanje, na jednom mjestu. Dodatno, naša fleksibilnost omogućava prilagodbu ponude u odnosu na specifičnost poslovanja svakog korisnika.

U globalnom trendu vladavine informacija, redovnim educiranjem i usavršavanjem svojeg osoblja, nastojimo pružiti kvalitetnu uslugu u pomoći i odabiru adekvatne opreme i materijala na zadovoljstvo naših korisnika.

Ponudom od preko 55.000 artikala na lageru i novim sustavom praćenja naloga, od zaprimanja narudžbe do isporuke na stol korisnika, omogućen nam je uvid u stanje svakog pojedinog naloga u bilo koje vrijeme.

Usluge konzultacija, razvoja IT infrastrukture, implementacije poslovnih rješenja samo su dio od novina koje smo već uveli u svoju ponudu s ciljem pružanja kompletne usluge korisnicima tragom krilatice “Mi mislimo na Vaš posao!”

Stečenim znanjem, trajnom edukacijom uposlenika i odličnim rezultatima u iznimno kratkom roku postali smo nosioci statusa preferiranih partnera mnogih svjetskih IT brendova.

Koristimo prigodu pozvati Vas da nam pošaljete svoje upite, a mi ćemo odgovoriti u kratkom roku s kvalitetnom ponudom i dodatnim informacijama.

Osnovni podaci:
Naziv: iOFFICE d.o.o.
Skraćeni naziv: iOFFICE d.o.o.
Sjedište i ured: Zagrebačka cesta 132; HR-10000 Zagreb, Hrvatska
Radno vrijeme: ponedjeljak-petak od 8-16h
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagrebu; Tt-15/5752-4
MBS: 080816582
OIB: 20038895906
Transakcijski računi i naziv banke: HR3323600001102785404; Zaba
Temeljni kapital: 2.654,46€ 20.000,00 kn 
Članovi uprave: Damir Čeko i Mirko Mihaljević