Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Izbor filtera

Printeri, skeneri, fotokopirni

Ukupno proizvoda: 934

EPSON WorkForce DS-1630

  • -5% Virmanom i pouzećem
375,03 €

HP DSJ T520 Ampere XL 36in Spindle

  • -5% Virmanom i pouzećem
85,28 €

BROTHER DCP1622WEYJ1 DCP-1622WE

  • -5% Virmanom i pouzećem
190,03 €

EPSON LX-350 dot matrix printer

  • -5% Virmanom i pouzećem
297,00 €

EPSON LQ-350 dot matrix printer

  • -5% Virmanom i pouzećem
312,55 €

EPSON EcoTank L8160 A4 MFP

  • -5% Virmanom i pouzećem
639,00 €
47 pages

Često ispisujete fotografije, seminare ili dokumente? Velike količine ispisa Vaš su svakodnevni posao i trebate novi uređaj? Provjerite bogatu ponudu pisača i skenera od svjetski priznatih brandova kao što su HP, Lexmark, Canon i drugi.

U kategoriji pisača na raspolaganju su Vam razni modeli kao što su foto, laserski, inkjet, matrični, skeneri. Foto pisači su prije svega namjenjeni za profesionalni ispis fotografija za koji nam je potreban foto papir. Najbolji pisači omogućuju i standardni ispis, a razlikuju se po relativnoj brzini ispisa. Kvalitetniji pisači imaju veću razlučivost odnosno veću rezoluciju ispisa, gdje slika mora biti što jasnija i izgledati što profesionalnije.

Inkjet pisači postoje sa različitim karakteristikama od kojih su najvažnije brzina i kvaliteta ispisa, kao i mogućnost dvostranog ispisa. Posebno su pogodni za ispis raznih dokumenata i tekstova koje mogu uključivati vizualni materijal ako ih koristite par puta tjedno.

Ako svakodnevno printate veliku količinu dokumenata i ne želite gubiti vrijeme, provjerite ponudu laserskih pisača kod kojih u odnosu na inkjet pisače toner traje dosta duže i imaju veću brzinu ispisa.

Skeniranje starih fotografija na računalu ili dokumenata će biti puno lakše uz upotrebu skenera. Kod kupovine skenera pozornost treba biti usmjerena na razlučivost i dubinu boje i mogućnosti računalne obrade skeniranih dokumenata. Ako vam je prostor premalen za sve te uređaje, onda je najbolja opcija kupiti uređaj koji će zamjeniti sve skenere, pisače i fotokopirne uređaje. Kupnjom takvog uređaja ne gubi se na produktivnosti, a posao se odrađuje kvalitetnije i organiziranije.