Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Izbor filtera

Prijenosni punjači

Ukupno proizvoda: 1

S prijenosnim punjačem ili paketom napajanja možete se uključiti bilo gdje, tako da možete duže slati SMS-ove, surfati webom i razgovarati na telefonu kada ste vani. Kada kupujete punjače za baterije, vidjet ćete dvije ključne značajke, uključujući mAh i pojačala. S više mAh, vaš punjač traje dulje prije nego što ga je potrebno napuniti.

Da biste pronašli najbolji prijenosni punjač za svoj uređaj, razmislite o vrsti mogućnosti punjenja koja će vam najčešće biti potrebna. Pronaći ćete opcije s ugrađenim zidnim klinovima koji mogu napuniti vaš uređaj, a istovremeno zadržavaju mogućnosti prijenosnog punjača. Vaš novi prijenosni punjač može sadržavati razne premium značajke.

Jedna od opcija koju trebate potražiti je zaštita od preopterećenja koja može zaštititi vaš uređaj od pregrijavanja. LED indikator upozorit će vas na status punjenja vašeg uređaja, dok je ugrađena svjetiljka zgodan alat za hitne slučajeve. Dva USB priključka omogućit će vam punjenje više uređaja odjednom radi uštede vremena. Razmislite i o konstrukciji prijenosnog punjača. Izdržljivo aluminijsko ili gumirano kućište s izborom veličina. Pronaći ćete čak i punjače dovoljno male da stanu u džep hlača.