Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Logitech MX serija. Preciznost. Performanse. Kontrola.
15. 01. 2021.

Logitech MX serija. Preciznost. Performanse. Kontrola.

Serija MX proizvoda računalne periferije iz Logitecha potaknuti će Vas da kreirate i radite efikasnije. Imajte potpunu kontrolu nad Vašim projektima s alatima koji će promijeniti način na koji radite – revolucionirat će Vaš kreativni proces i pomoći će Vam da se bolje fokusirate na izvršavanje zadataka.

MX MASTER 3
Najnapredniji miš iz Master serije s novim MagSpeed scrollanjem, bezbrojnim mogućnostima prilagodbe. Senzor od 4000 DPI-a s track-anywhere senzorom i cross-computer kontrolom s Logitech Flowom omogućit će Vam bezbrižan rad na više raznih računala.

MX ANYWHERE 2S
Radite bilo gdje s MX Anywhere 2s mišem. Portabilni miš s 4000. Povežite do 3 uređaja i jednostavno ih međusobno koristite. Scrollajte kroz dugačke dokumente ili web stranica s Hyper-Fast funkcijom. Samo 3 minute punjenja omogućuju cijeli dan korištenja, a napunjena baterija do kraja može izdržati do 70 dana.

MX VERTICAL ADVANCED ERGONOMIC MIŠ
Miš je dizajniran da osigurava pravilan i ergonomski položaj zgloba tijekom duže uporabe. S kutom nagiba od 57 stupnjeva vertikalno smanjuje pritisak na zglob dok se istovremeno palac odmara na držaču. Napredni optički senzor s dediciranim prekidačem za brzinu kursora može smanjiti kretnje ruke do 4puta.

MX ERGO
Novi standard preciznosti i komfora u obliku novog trackball miša. Posebno je dizajniran za smanji fizički napor prilikom korištenja. Dodatno možete prilagoditi nagib do 20 stupnjeva udesno. Posebna Flow tehnologija olakšava promjenu između različitih postavki ja još veću udobnost.